Styret

Drammen kommune eiendomsutvikling AS ledes av et styre bestående av medlemmer med kompetanse innenfor by- og eiendomsutvikling.

 

Steinar Manengen
styrets leder

Er i dag rådgiver for flere eiendomsaktører. Har vært administrerende direktør i KLP Eiendom i en årrekke og har en rekke styreverv, bl.a. som styreleder i Undervisningsbygg KF i Oslo.

Paul E. Lødøen
styrets nestleder

Var administrerende direktør for Oslo S Utvikling AS med ansvar for utbyggingen av Barcode i Bjørvika. Har tidligere vært konsernsjef i NCC Norge og har også betydelig erfaring fra utbygging internasjonalt. Han sitter i en rekke styrer i betydelige selskaper.

Inger Marie Bodin Åkvåg
styremedlem

Advokat og partner i Svensson Nøkleby. Har erfaring innen fast eiendom og jobber hovedsakelig med eiendomstransaksjoner /aksjesalgsavtaler, eiendomsutvikling, husleie, tingsrett og reklamasjoner/tvister knyttet til fast eiendom.

Hege Wiik Haukeland
styremedlem

CFO i Espos Norge AS. Siviløkonom med variert erfaring fra revisjonsbransjen. Har arbeidet som rådgiver med eierstyring og finansiering i Drammen kommune. Flere styreverv i eiendomsbransjen.

Det er ingen som liker spam, det gjør ikke vi heller. Vi vil kun sende e-post som er relevant til vårt nyhetsbrev og du kan når som helst melde deg av.