Ca. 300 kvm kontorlokale med sentral beliggenhet leies ut i Skur 2

Skur 2 på Tangenkaia er den gamle «Velferden» til bryggesjauerne på Drammen Havn. Nå huser bygget kontorlokaler, hvor Drammen Eiendom KF og Team Tec per nå er leietakere. Ca. 316 kvadratmeter + andel fellesarealer står ledige i 2. etasje, og de ønsker vi nå leietaker til.

Lokalet som er ledig har plass til 13-15 kontorarbeidsplasser. Det er i tillegg flere rom som kan brukes som møterom/stillerom. Lokalene er lyse og fine, med utsikt mot Strømsøåsen på den ene siden og Drammen Havn og Drammensfjorden på den andre siden. 

Det er et minikjøkken i lokalet, med plass til blant annet kaffemaskin. I tillegg er det felles spiserom, garderobe og toalett med de andre leietakerne i bygget. Spiserommet har utgang til en flott takterrasse som er perfekt for utelunsj når været tillater det. 

Skur 2 ligger ca. 15 min fra Drammen stasjon og kort vei fra av- og påkjøring til E18 på Bangeløkka. Det er parkeringsplass rett utenfor bygget.

Lokalene kan enten leies ut til én bedrift alene, eller som et kontorfelleskap med flere bedrifter.

Ønsker du mer informasjon om lokalene? Ta kontakt med Magne Øien, prosjektsjef for Tangenkaia hos Drammen kommune eiendomsutvikling AS:

E-post: magne@dkeu.no
Tlf. 906 02 074

LES OGSÅ: Ledig kontor i Tollboden

Det er ingen som liker spam, det gjør ikke vi heller. Vi vil kun sende e-post som er relevant til vårt nyhetsbrev og du kan når som helst melde deg av.